Open Water

Megadyk Landskrona

PADI Open Water Diver

Världen mest populära grundkurs i dykning. Med ett internationellt PADI-certifikat öppnas dörren till undervattensvärlden!

 

Allmän kursinformation

PADI Open Water Diver kursen är den första i raden av många dykutbildningar. Detta är den kurs som vänder sig till människor som vill lära sig att dyka och utbilda sig till certifierad dykare, kort och gott en grundkurs i dykning.

PADI, det utbildningssystem vi använder oss av är utan tvekan det största inom fritidsdykning. Det finns ingenstans på jorden där ett PADI certifikat inte skulle kännas igen, vilket gör ditt "dykcert" internationellt.

Grundkursen är uppbyggd i olika steg, där varje delmoment klaras av innan man går vidare till nästa. Detta betyder att inlärningen är baserad på din prestation och inte tid. Efter genomförd och godkänd kurs erhåller man ett dykcertifikat som tillåter dykning till ett maxdjup av 18 meter.

Dörren till undervattensvärlden har nu öppnats, och det är endast fantasin som sätter gränser!

Allt kursmaterial ingår. Vid kursstart ska du ha läst och gått igenom all teori i din Open Water Manual samt gjort kunskapskontroller.

-Minst två teoriträffar

-Fyra bassängtillfällen

-Fyra utedyk.

Utrustning

 

All utrustning är inkluderat i priset.

 

 

Bassängträningen kommer att genomföras på citadellbadet i Landskrona. Som deltagare finns det gott om tid att utvecklas och öva på de olika dykfärdigheter som skall behärskas för att bli certifierad dykare. Havsdyken genomförs i områden som representerar vår lokala dyknig. Platser som Råå och Kullen erbjuder en vacker upplevelse av det marina livet.

 

 

 

Förkrav

12 År för Junior Open Water Diver

15 År för Open Water Diver

Simkunnig (200 meter)

Flyta/Trampa vatten 10 Min

Allmänt frisk - Om några frågetecken finns vid hälsodeklarationen krävs ett godkännande av läkare senast innan första bassängtillfället. Blanketten finns bifogad längre ned på sidan.

 

Kom ihåg att ta med badkläder och handduk när Ni skall i bassängen, mat och dryck när vi ska göra utedyk.

 

 

Pris: 3995 kr